str. Koos Ferencs, nr. 21, Târgu Mureș, judetul: Mures

In urma sesizarii cu nr TGM000011EE! din data 15/11/2016: “Cosul de gunoi din fata blocului nr. 21, de pe Koos Ferencz, pe partea ce coboara spre gara dinspre Petru Dobra nu are fund! Ce arunca lumea in cos, cade pe jos.” s-a primit urmatorul raspuns: “Răspunsul ADP: „Buna ziua, Referitor la sesizarile dvs. privind: – zona pietonala ce duce de la str. Ceahlau nr. 9 la str. Budiului – balustrada rupta si taiata – cos de gunoi fara fund din fata blocului nr. 21, str Kos Ferencz va comunicam ca au fost remediate problemele sesizate. Cu stima, Director ADP ing. Moldovan Florian”” !!! Atasat, va transmit o poza prin care sa vedeti modul de solutionare: s-a renuntat la cosul de gunoi! Multumim inca o data pentru prezenta de spirit in solutionarea problemelor cetatenilor!

Târgu Mureș, str. Koos Ferencs, nr. 21

Evolutie sesizare

28/11/2016

Ne-am adresa Primăriei cu următorul mail, în care am atașat și imaginile furnizate:

„Bună ziua!

În baza Ordonanţa Guvernului nr. 27/2002, formulăm prezenta petiție, urmare a solutionarii defectuoase a unui demers similar înregistrat anterior. Redam mai jos cele semnalate de cetateanul care ni s-a adresa:

In urma sesizarii cu nr TGM000011EE! din data 15/11/2016: "Cosul de gunoi din fata blocului nr. 21, de pe Koos Ferencz, pe partea ce coboara spre gara dinspre Petru Dobra nu are fund! Ce arunca lumea in cos, cade pe jos." s-a primit urmatorul raspuns: "Răspunsul ADP: „Buna ziua, Referitor la sesizarile dvs. privind: - zona pietonala ce duce de la str. Ceahlau nr. 9 la str. Budiului - balustrada rupta si taiata - cos de gunoi fara fund din fata blocului nr. 21, str Kos Ferencz va comunicam ca au fost remediate problemele sesizate. Cu stima, Director ADP ing. Moldovan Florian”" !!! Atasat, va transmit o poza prin care sa vedeti modul de solutionare: s-a renuntat la cosul de gunoi! Multumim inca o data pentru prezenta de spirit in solutionarea problemelor cetatenilor!

Atașate găsiți fotografiile înainte/după sesizare din care se poate lesene observa că respectivul coș de gunoi a fost eliminat, iar instituția dvs. ne-a comunicat eronat că situația a fost rezolvată.

Va rugăm să ne precizați dacă aceasta este soluția finală aleasă de Primărie sau veți da curs petițiilor și veți instala un coș de gunoi funcțional.

Cu bine,”