Direcţionează 2%

Orice proiect pleacă de la o idee, care mai apoi se poate materializa cu muncă și resurse. Dacă vă plac ideile și apreciați munca noastră, puteți să ne susțineți proiectele sprijinindu-le financiar. Codul fiscal vă permite să direcționați 2% din impozitul pe venit completând formularul 230 (pentru veniturile provenite din salarii) sau formularul 200 (pentru venituri provenind din alte surse) și să le depuneți la administrația financiară de care aparțineți, până pe data de 23 mai.

Vă mulțumim anticipat!

Descarcă formularul 230

Descarcă formularul 200

Pentru a putea direcționa 2% către noi e nevoie să completați formularul 230 și să îl depuneți la organul fiscal cel mai apropiat.

Pentru cei din Tg Mureș:
Dacă doriți să depunem noi în numele dumneavoastră vă rugăm să ne aduceți formularele 230 și împuternicirea completată și semnată la sediul asociației Strada Poștei nr 1 sau puteți să ne trimiteți un email pe contact@amper.org.ro cu numărul de telefon și adresa și cineva de la noi le va ridica de la dumneavoastră.

Dacă nu sunteți din Tg Mures puteți trimite prin poștă formularele(ambele semnate) către
Asociația pentru Minți Pertinente
Strada Poștei nr 1, Tg Mureș, Mureș. 540043
În atenția lui Mihai Negrea

Descarcă Împuternicirea

X
Donează

Orice proiect pleacă de la o idee, care mai apoi se poate materializa cu muncă şi resurse. Dacă vă plac ideile şi apreciaţi munca noastră, puteţi să ne susţineţi proiectele sprijinindu-le financiar sau moral.

Directionaţi 2% din impozitul pe venit spre AMPER.

Directionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră.

Donează un tweet sau share:
Nu doresc să sprijin AMPER. Doresc acces gratuit >>