Direcţionează 2%

Orice proiect pleacă de la o idee, care mai apoi se poate materializa cu muncă și resurse. Dacă vă plac ideile și apreciați munca noastră, puteți să ne susțineți proiectele sprijinindu-le financiar. Codul fiscal vă permite să direcționați 2% din impozitul pe venit completând formularul 230 (pentru veniturile provenite din salarii) sau formularul 200 (pentru venituri provenind din alte surse) și să le depuneți la administrația financiară de care aparțineți, până pe data de 23 mai.

Vă mulțumim anticipat!

Descarcă formularul 230

Descarcă formularul 200

Pentru a putea directiona 2% catre noi e nevoie sa completati formularul 230 si sa iș depuneti la organul fiscal cel mai apropiat.

Pentru cei din Tg Mures:
Daca doriti sa depunem noi in numele dumneavoastra va rugam sa ne aduceti formularele 230 si imputernicirea completata si semnata la sediul asociatiei Strada Postei nr 1 sau puteti sa ne trimiteti un email pe contact@amper.org.ro cu numarul de telefon si adresa si cineva de la noi le va ridica de la dumneavoastra.

Daca nu sunteti din Tg Mures puteti trimite prin posta formularele(ambele semnate) catre
Asociatia pentru Minti Pertinente
Strada Postei nr 1, Tg Mures, Mures. 540043
In atentia lui Mihai Negrea

Descarca Imputernicirea

Donează

Orice proiect pleacă de la o idee, care mai apoi se poate materializa cu muncă şi resurse. Dacă vă plac ideile şi apreciaţi munca noastră, puteţi să ne susţineţi proiectele sprijinindu-le financiar sau moral.

Directionaţi 2% din impozitul pe venit spre AMPER.

Directionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră.

Donează un tweet sau share:
Nu doresc să sprijin AMPER. Doresc acces gratuit >>