Raportul de audit al Curții de Conturi la Primăria Tîrgu-Mureș

Raportul de audit al Curții de Conturi la Primăria Tîrgu-Mureș

Postat de pe data de 16-12-2016 | 0 comentarii

De mai bine de un an de zile, AMPER poartă o corespondență cu Curtea de Conturi a României pentru a înțelege dacă, juridic, această instituție ne poate lămuri în privința legalității finanțării din bani publici, prin asociere directă, a cluburilor sportive. După mai bine de un an de zile de la demararea corespondenței cu Curtea de Conturi, încă n-am putut afla o poziție oficială pe această temă. Așa că ne-am gândit să publicăm măcar actele mai importante în posesia cărora am intrat în acest timp.

Așadar, vă putem informa că sus amintita instituție a constatat că bugetul local a fost prejudiciat, din cauza asocierii cu aceste cluburi, cu o sumă totală de peste jumătate de milion de lei. Constatarea datează din aprilie, iar în decembrie am fost informați că acel prejudiciu a fost recuperat. Nu știm exact cum, pentru că din peste 1.000 de pagini ale documentului de control, noi am primit 118. Document pe care-l puteți accesa și dvs. mai jos și din care puteți observa și alte sume considerabile cu care bugetul local a fost prejudiciat.

Raport de audit

Postează un comentariu

Câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii

*

X
Donează

Orice proiect pleacă de la o idee, care mai apoi se poate materializa cu muncă şi resurse. Dacă vă plac ideile şi apreciaţi munca noastră, puteţi să ne susţineţi proiectele sprijinindu-le financiar sau moral.

Directionaţi 2% din impozitul pe venit spre AMPER.

Directionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră.

Donează un tweet sau share:
Nu doresc să sprijin AMPER. Doresc acces gratuit >>