Situația Patinoarului din vecinătatea Sălii Polivalente

Situația Patinoarului din vecinătatea Sălii Polivalente

Postat de pe data de 13-12-2016 | 0 comentarii

Există de mai multă vreme interes legat de preluarea patinoarului nou construit în vecinătatea Sălii Polivalente. Declarațiile edilului sunt mai multe pe această temă, există o interpelare a senatorului în exercițiu Marius Pașcan pe această temă și chiar proteste ale părinților și copiiilor folosiți în acest demers, credem noi total fără etică, în condițiile în care sunt minori.

Așadar, am dorit să clarificăm datele problemei, ca să știm exact la ce ne raportăm, așa că am cerut Ministerului Tineretului și Sportului câteva răspunsuri la întrebările de mai jos:

  • Dacă investiția a fost preluată de Primărie?
  • Care este stadiul derulării investiției?
  • Cuantumul total al sumelor investite?
  • Suma necesară pentru finalizarea investiției?

Azi am primit răspunsurile de mai jos, din care se observă că, în ciuda declarațiilor de la Tîrgu-Mureș, mingea se află în terenul Primăriei, care trebuie să transmită MTS documentația necesară transferului de proprietate prin hotărâre de Guvern.

raspuns

Postează un comentariu

Câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii

*

X
Donează

Orice proiect pleacă de la o idee, care mai apoi se poate materializa cu muncă şi resurse. Dacă vă plac ideile şi apreciaţi munca noastră, puteţi să ne susţineţi proiectele sprijinindu-le financiar sau moral.

Directionaţi 2% din impozitul pe venit spre AMPER.

Directionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră.

Donează un tweet sau share:
Nu doresc să sprijin AMPER. Doresc acces gratuit >>