Ce spune Curtea de Conturi legat de finanțarea de către Primărie a cluburilor sportive

Ce spune Curtea de Conturi legat de finanțarea de către Primărie a cluburilor sportive

Postat de pe data de 29-06-2016 | 0 comentarii

La 2 ani de la primele demersuri pe care AMPER le-a făcut legat de finanțarea cluburilor sportive de către Primăria Tîrgu-Mureș prin asociere directă, ne apropiem de primele constatări ale ilegalităților din acest demers. Am început schimbul de adrese cu reprezentanții Curții de Conturi încă din 2015, însă atunci ne-am ales doar cu o amânare și o promisiune. Fiind la jumătatea lui 2016, am revenit cu o solicitare, la care am primit rapid un răspuns, pe care îl puteți vedea mai jos:

Raspuns AMPER-page-001

Sigur că de fapt răspunsul e o nouă amânare a tranșării poziției Curții de Conturi în această speță, însă el arată, fără să le indice exact, că aceste nereguli există, pentru că altfel nu avea ce să fie în procedură de valorificare. Ce putem face, este să continuăm demersurile pentru a intra în posesia concluziilor în urma controlului.

Postează un comentariu

Câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii

*

X
Donează

Orice proiect pleacă de la o idee, care mai apoi se poate materializa cu muncă şi resurse. Dacă vă plac ideile şi apreciaţi munca noastră, puteţi să ne susţineţi proiectele sprijinindu-le financiar sau moral.

Directionaţi 2% din impozitul pe venit spre AMPER.

Directionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră.

Donează un tweet sau share:
Nu doresc să sprijin AMPER. Doresc acces gratuit >>