Corespondența penibilă pe tema consilierilor personali continuă

Corespondența penibilă pe tema consilierilor personali continuă

Postat de pe data de 23-08-2016 | 1 comentariu

Aventura de a afla niște informații elementare, de bun-simț legate de activitatea remunerată din bani publici a consilierilor personali ai primarului, continuă cu un nou episod. Cel mai recent se consuma aici, după care am revenit cu o nouă cerere în care explicam că Primăria nu se poate prevala de nimic pentru a ne spune care sunt sarcinile și retribuția consilierilor personali ai primarului. Așa că am primit azi, 23 august, pe mail, un răspuns datat pe 18 august.

Încă o dată, la limita penibilului, deși numele consilierilor personali sunt făcute public indirect chiar pe site-ul Primăriei, funcționarii ne dau acest răspuns evaziv, în care sarcinile ambilor consilieri sunt puse la grămadă, ca să nu ne putem da seama de fapt cine ce este abilitat să facă. La fel, nu știm exact care este venitul net încasat de consilieri, în ciuda faptului că suntem informați legat de salariul de bază.

Așadar, după 2 cereri consecutive, am reușit să aflăm că sunt 2 consilieri, că au o sumedenie de atribuții, dar nu știm exact care dintre ei ce anume face și nu știm nici câți bani încasează pentru asta. Evident, nu ne rămâne decât să continuăm demersul.

    1 Comentariu

  1. parca nu stiti, clodu si fizicianul:)cautati mai bine concursurile prostilor din biroul de presa, care nu exista:)

    dolce

    23/08/2016

Postează un comentariu

Câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii

*

X
Donează

Orice proiect pleacă de la o idee, care mai apoi se poate materializa cu muncă şi resurse. Dacă vă plac ideile şi apreciaţi munca noastră, puteţi să ne susţineţi proiectele sprijinindu-le financiar sau moral.

Directionaţi 2% din impozitul pe venit spre AMPER.

Directionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră.

Donează un tweet sau share:
Nu doresc să sprijin AMPER. Doresc acces gratuit >>