Lansare LeCtura #10

Lansare LeCtura #10

Postat de pe data de 17-07-2014 | 0 comentarii

Asociația Pentru Minți Pertinente AMPER are plăcerea să vă invite vineri, 18 iulie la lansarea numărului 10 al revistei LeCtura. Evenimentul va avea loc la J’ai Bistrot (Piața Mărășești nr. 6), începând cu ora 18:00 și îl va avea ca invitat pe reputatul antropolog și publicist Vintilă Mihăilescu. Cu această ocazie, va fi lansat la Tîrgu-Mureș cel mai recent volum al său – „Povestea maidanezului Leuțu”. Prezentarea cărții va fi făcută de sociologul Mircea Munteanu.

#10

După o pauză îndelungată, LeCtura revine cu o nouă abordare. Numărul 10 al revistei tratează tema spațiului public din Tîrgu-Mureș și a modului în care noi, cei care îl folosim, ne raportăm la el. Ca o premieră, numărul 10 al revistei este primul la care s-a lucrat la documentarea și redactarea articolelor colaborând în strânsă legătură cu un alt ONG – în cazul de față unDAverde. Ca și la numerele trecute, ulterior lansării, revista va fi distribuită gratuit în mai multe locații publice din Tîrgu-Mureș, într-un tiraj limitat.

LeCtura

Proiectul a fost demarat în 2010 ca un manifest pro-lectură, iar în timp s-a transformat atât ca format, cât și în privința conținutului. În prezent, LeCtura este singura revistă de cultură urbană editată în județul Mureș și una din puținele editate în România în afara capitalei.

Postează un comentariu

Câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii

*

X
Donează

Orice proiect pleacă de la o idee, care mai apoi se poate materializa cu muncă şi resurse. Dacă vă plac ideile şi apreciaţi munca noastră, puteţi să ne susţineţi proiectele sprijinindu-le financiar sau moral.

Directionaţi 2% din impozitul pe venit spre AMPER.

Directionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră.

Donează un tweet sau share:
Nu doresc să sprijin AMPER. Doresc acces gratuit >>