Primul draft al regulamentului de finanțare a proiectelor culturale

Primul draft al regulamentului de finanțare a proiectelor culturale

Postat de pe data de 29-01-2015 | 0 comentarii

În urma mai multor runde de discuții, pe de-o parte cu reprezentanți ai unor organizații non-guvernamentale care activează în domeniul cultural și pe de altă parte cu juriști de specialitate, am reușit să definitivăm un prim draft al unei propuneri de revizuire a regulamentului prin care Primăria Tîrgu-Mureș finanțează proiectele culturale. Acesta va continua să fie perfectat în perioada următoare.

De asemenea, un pas important care va urma va fi demararea discuțiilor cu reprezentanții Primăriei și în special cu cei din comisia de specialitate din cadrul Consiliului Local Tîrgu-Mureș, pentru a vedea în ce măsură propunerile de îmbunătățire a acestui regulament sunt agreate și pot ajunge în dezbaterea Consiliului Local la o viitoare ședință.

Dacă expunerea de motive și proiectul de hotărâre de consiliu au o formă aproape finală, anexa este încă într-o formă de lucru. Toate pot fi download-ate pentru consultare aici.

Postează un comentariu

Câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii

*

X
Donează

Orice proiect pleacă de la o idee, care mai apoi se poate materializa cu muncă şi resurse. Dacă vă plac ideile şi apreciaţi munca noastră, puteţi să ne susţineţi proiectele sprijinindu-le financiar sau moral.

Directionaţi 2% din impozitul pe venit spre AMPER.

Directionaţi 20% din impozitul pe profitul companiei dumneavoastră.

Donează un tweet sau share:
Nu doresc să sprijin AMPER. Doresc acces gratuit >>